Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Lata laxen (4 port )

Lata laxen (4 port)

4 portionsbitar skinn- och benfri laxfilé, ca 600 g
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 1/2 dl Kelda mild citronsås

Sätt ugnen på 225º. Krydda laxen med salt och peppar. Häll såsen i en ugnssäker form. Lägg laxen i formen. Tillaga i mitten av ugnen 12-15 min. Servera med ris och grönsaker.

Receptet är från Arla



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N