Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Cornflakesfisk (4 port )

Cornflakesfisk (4 port )

500 g fiskfilé, t ex sej eller torsk
4 msk smör & rapsolja
1 dl ströbröd
2 dl corn flakes
2 krm salt
1 st vitlöksklyfta

Sätt ugnen på 225°. Lägg fisken i en ugnssäker form. Blanda smör-&rapsolja, ströbröd, flingor, salt och vitlök. Krossa ev flingorna lite. Fördela över fisken. Stek i mitten av ugnen ca 20 min. Servera med potatis och rårivna morötter.

Receptet är från Arla



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N