Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Lax med pasta, spenat och ärtor (2 portioner)

Lax med pasta, spenat och ärtor (2 portioner)

2 laxfilébitar á 150 g
salt och peppar
ca 1 msk olivolja
2 vitlöksklyftor, tunt skivade
1 näve gröna ärtor
2 små nävar babyspenat
några droppar färskpressad citronsaft
120 g pasta

Börja med att koka pastan. Salta och peppra därefter laxbitarna runt om. Hetta upp en stekpanna och halstra laxbitarna hastigt på varje sida. Ta sedan av stekpannan från plattan och låt fisken bli klar på eftervärmen från stekpannan. Laxen ska inte vara tillagad rakt igenom utan ha en ganska märkbar rå kärna. Fräs vitlöken hastigt i olivoljan, tillsätt ärtor, salta och peppra och fräs ytterligare i någon minut. Blanda vitlöken och ärtorna med pastan och servera tillsammans med laxen. Strö babyspenat och droppa lite citronsaft över rätten.

Ett recept saxat från Expressen



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N