Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Idas ingefärskryddade kycklingsoppa

Idas ingefärskryddade kycklingsoppa

2 kycklingfiléer
4 salladslökar
1 msk olja
2 msk currypasta
6 dl hönsbuljong
2 dl cocosmjölk
80g nudlar
100g pak choi (eller mangold eller spenatblad)

Skär kycklingen i fina bitar och löken i skivor. Fräs i oljan, tillsätt currypasta, buljong och mjölk. Bryt ner nnudlarna. Låt puttra 2-3 minuter. Hacka ner pak choi grovt. Låt allt bli varmt.


 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N