Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Asiatisk lax (4 port)

Asiatisk lax (4 port)

4 skivor lax
1 tsk salt
1 tsk malen ingefära
1 tsk råsocker (eller farin)
saften från 1 lime
2 vitlöksklyftor
1 dl kokosmjölk
1 dl grädde
malen vitpeppar

Sätt ugnen på 225º. Lägg laxskivorna i en ugnsfast form. Krydda med salt, ingefära och socker. Blanda limesaften med pressad vitlök, kokosmjölk och grädde. Häll blandningen i formen. Krydda med vitpeppar. Grädda i ugnen cirka 15 min och servera med grönsaker och ris.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N