Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Frukostbröd med russin (1 st)

Frukostbröd med russin (1 st)

6 dl rågsikt
1 msk bakpulver
1 tsk salt
1 dl russin
1 tsk kummin
50 g smör
3 dl gräddfil

Sätt ugnen på 175°. Blanda mjöl, bakpulver, salt, russin och kummin i en bunke. Finfördela smöret i blandningen. Rör i gräddfilen och blanda till en lös deg. Lägg degen i en smord avlång bakform (ca 1 1/2 liter). Platta till ytan med mjölad hand. Grädda i nedre delen av ugnen ca 40 min. Stjälp upp brödet och låt det kallna under bakduk.

Receptet är saxat från Arla.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N