Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Dajmbitar(ca 60 st)

Dajmbitar(ca 60 st)

2 tsk kakao
2 msk mjölk
2 msk sirap
1 dl strösocker
6 msk (knappt 100 gr) smör
3/4 dl hackad mandel
100 gr ljus blockchoklad

Koka alla ingredienserna utom blockchokladen ca 12 minuter. Bred ut smeten på en liten oljad plåt, ca 25x30 cm. Markera och skär sedan något vasst hur stora bitarna skall vara innan massan riktigt stelnat. Då går det lätt att dela kakan sedan. Smält blockchokladen i vattenbad. Bred ut den smälta chokladen över kakbitarna och låt svalna något. Dra sen med en
gaffel så att det blir ränder och när kakan svalnat dela i bitar.

Fick smaka detta hos en kompis, mumsigt värre...



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N