Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Inlagd sill (4-6 personer)

Inlagd sill (4-6 personer)

700 gr salt sill eller 400 gr sillfileér
2 rödlökar
1½ dl vatten
5 msk ättikssprit
1 dl socker
10 kryddpepparkorn
1 lagerblad

Rensa och filéa sillen. Låt den ligga i vatten i ca 12 timmar. Dra av skinnet och ta bort alla småben. Skär sillen i ca 2 cm tjocka bitar. Skala löken och skär den i skivor. Varva nu sill och lök i en bunke. Koka nu ihop vatten, ättika, socker, pepparkorn och lagerblad. Låt lagen svalna och häll den över sillen. Den bör stå i kylskåp i ca 1 dygn innan den serveras.

Receptet är från http://home.swipnet.se/j-o-s/julmat.htm



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N