Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fläskfilésandwich (4 port)

Fläskfilésandwich (4 port)

500 g fläskfilé, putsad och fri från senor
salt & peppar
olja
1 tomat
4 vita brödskivor
ca 1 dl färskriven pepparrot
2 msk finhackad persilja
4 äggulor

Skär fläskfilén i 4 lika delar. Platta till dem med en knuten näve så att de blir hälften så tjocka. Krydda med salt och peppar. Hetta upp en stekpanna med olja. Stek köttet i ca 3 min på varje sida eller tills köttsaften är ljus, utan rosa inslag. Skär tomaten i cm-tjocka skivor. Hetta upp en panna med olja och stek tomatskivorna hastigt på en sida. Salta och peppra. Kantskär och rosta brödskivorna. Lägg upp på tallrikar. Lägg på köttet och tomaterna. Toppa med färskriven pepparrot och hackad persilja. Servera med äggula. Servera med pommes frites och grönsallad.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N