Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Apelsinsallad (5 port)

Apelsinsallad (5 port)

5-6 apelsiner
2,5 msk koncentrerad apelsinjuice
ca 3 msk farinsocker
0,5 krm malda nejlikor
0,5 tsk malen kanel
1 dl grovhackade hasselnötter el mandel

Tillbehör:
lättvispad grädde..

Blanda farinsocker med kryddorna. Skär av ett litet "lock" i varje ände av apelsinerna. Skär därefter bort skalet på sidorna med en vass kniv så att apelsinköttet blir synligt. Skär apelsinerna i skivor och varva med sockerblandningen i en skål. Slå över apelsinjuicen och ställ skålen kallt före serveringen. Strö nötterna över (eller servera bredvid) och servera med grädde till.

Receptet går bra att dubbla.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N