Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Risgrynsgröt (6 port)

Risgrynsgröt (6 port)

2 1/2 dl rundkornigt ris
5 dl vatten
2 msk smör
1 tsk salt
8-9 dl Gammaldags julmjölk
1 kanelstång
1-1 1/2 msk socker

Blanda ris, vatten, smör och salt i en stor kastrull med tjock botten. Koka på svag värme ca 10 min. Tillsätt mjölk och kanelstång. Låt sedan gröten koka på mycket svag värme 30-40 min. Späd med mer mjölk om gröten blir för tjock. Smaksätt med sockret. Servera sedan med mjölk och kanel.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N