Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Lutfisk (4 pers)

Lutfisk (4 pers)

1 ½ kg lutfisk

Vattna ur lutfisken genom att lägga den i vatten i minst åtta timmer eller över natten. Lägg fisken i ett foliepaket, salta och vitpeppra. Slut paketet och lägg det i en kastrull. Låt stå på spisen på mycket svag värme i cirka 45-50 minuter, eller tills fisken känns klar. Spara spadet!

Gör såsen: Smält smör i en kastrull. Tillsätt ett par matskedar smör. Häll i lutfiskspadet samt ½ liter mjölk. Låt småkoka ett par minuter. Salta och peppra. Eventuellt kan såsen smaksättas med senap. Servera lutfisken tillsammans med såsen, grovmalen kryddpeppar samt ärter. Nykokt potatis hör till.

Smaklig måltid!

Receptet är från Sveriges Radios hemsida



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N