|
Bregottkakor | Recept | Bröd & Bakverk | Kakor & Småkakor
Jag har ett annat recept på bregottkakor, jag brukar halvera receptet och då blir det ca 100 st:) Jag såg att det stod osaltat bregott i det andra receptet men jag brukar då använda extra saltat bregott i mina och dom blir då super goda.
Bregotter 600 g bregott 3 dl socker 3 tsk vaniljsocker 2 tsk bakpulver 5 dl majzenamjöl 6 dl vetemjöl Rör bregottet och sockret vitt. Blanda mjölsorterna med vaniljsockret och bakpulvret och rör ner det i smeten. Fyll smeten i små pappersformar och grädda i 150 grader i 30-40 minuter. Visa artikel
En fråga till. Maizenamjöl, vad är det? Hittade bara majsstärkelse, är det samma sak?
Och hur vet man att de är klara, mina blev väldigt smuliga, går det att undvika? Visa artikel
Ska väl vara strössel överst på kakorna med? Så har det alltid varit dom gånger jag bjudits på dom. Tror det var chokladströssel
Visa artikel tack så myckettack så mycket för receptet de va länge sen jag bakade dom så dom är saknade dom kakorna tack en gång blondieVisa artikel |