Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Marinerade revbensspjäll (4 port)

Marinerade revbensspjäll (4 port)

1 kg skurna revbensspjäll

Marinad:
1 dl mat yoghurt
1 msk japansk soya
1 msk honung
1 tsk mald ingefära
1 krm svartpeppar

Blanda ihop marinaden. Pensla spjället med marinaden och låt det marinera minst 4 timmar och gärna längre. Sätt ugnen på 175°. Lägg spjället på ett galler med den feta sidan upp. Sätt en långpanna under med lite vatten i. Stek spjället i mitten av ugnen ca 1 1/2 tim. Vänd spjället en gång under stekningen. Ta ut det och skär det i bitar.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Marinerade revbensspjäll (4 port) | Recept | Kött | Fläsk

Med tanke på att jag har ett par kg tjocka revbensspjäll liggandes i kylbox ute på terrassen så vore kanske något av dessa två recept något att satsa på.

videofotografen

Visa artikel


Revbensspjäll

ett annat recept på Revbensspjäll



4 personer

1 kg tjocka revbensspjäll

½ dl olja

3 msk honung

2 msk soja

1 tsk svartpeppar

1 tsk salt

1 tsk rosmarin











Placera ett galler i en långpanna och lägg revbensspjället på detta så att fettet kan droppa ner. Blanda övriga ingredienser och pensla hela köttet med marinaden. Sätt in det i 175 gradig ugn och låt den stekas i ca 40 minuter. Därefter vänder Du den och steker ytterligare ca 40 minuter.

Webmaster Jim Admin

Visa artikel




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N