Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Exotisk fiskgryta (4 port)

Exotisk fiskgryta (4 port)

ca 300 g fryst torskfilè
1 gul lök
1/2 grön paprika
1/2 röd paprika
2 dl Crème Fraiche
2 msk koncentrerad apelsinjuice
1 tsk ingefära
1 1/2 fiskbuljongtärning
2 krm salt
1 1/2 dl mjölk
200 g fryst majs

Skär den frysta torsken i små kuber. Skala och hacka löken.Strimla paprikan. Vispa ihop: Crème Fraiche, juice, ingefära, buljongtärning, salt och mjölk i en gryta. Låt det koka upp! Rör i alla grönsaker. Lägg i torsken och låt grytan sjuda under lock i ca 5 min. Servera tillsammans med pasta, ris eller potatis.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N