Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Bananrulltårta

Bananrulltårta

3 ägg
2 dl socker
2 dl vetemjöl
2 msk vatten
1 tsk bakpulver

Kräm:
50 gr smör
1½ dl florsocker
2 msk kakao
1 äggula
2 bananer

Vispa ägg och socker poröst. Blanda ner de övriga ingredienserna till en jämn smet. Häll smeten på bakplåtspapper i långpanna. Grädda i ca 20 min i 175°. Rör samman ingredienserna till krämen. Sockra ett smörpapper och lägg upp kakan, låt den svalna något innan krämen bredes på. Skär eller mosa bananerna. Lägg på bananerna och rulla ihop kakan. Skär i passande bitar.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N