Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Sara Bernhardt - chokladbiskvier (ca 30 st)

Sara Bernhardt - chokladbiskvier (ca 30 st)

150 g mandelmassa
½ äggvita

Fyllning:
75 g blockchoklad
1 msk smör
2 msk vispgrädde

Garnering:
200 g blockchoklad
25 g kokosfett eller 1 msk olja

Riv mandelmassan. Vispa äggvitan lätt och blanda den med mandelmassan. Klicka ut smeten på smord plåt eller bakplåtspapper. Platta till kakorna med mjölad hand. Grädda mitt i ugnen 12-14 min i 175°, lossa dem varma från plåten och låt kallna med undersidan upp. Smält blockchokladen. Koka upp smör och grädde och häll detta under kraftig vispning i chokladen. Låt tryffelsmeten stå och svalna så den blir tjock och fast. Bred smeten toppigt på kakorna och ställ i kyl i minst 1 timme. Smält chokladen med fettet till garnering. Doppa hastigt de kalla kakorna i chokladmassan så att tryffeln täcks. Förvara kallt.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N