Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Havregrynskaka i långpanna

Havregrynskaka i långpanna

Kakan:
100 gr smör
3 dl strösocker
1 st ägg
7 1/2 dl vetemjöl
4 tsk bakpulver
3 dl mjölk
(1 tsk kardemumma)

Strössel:
50 gr smör
(1 tsk kanel)
1 1/2 dl strösocker
1 1/2 dl havregryn

Blanda ingredienser till kakan, bred ut den i en smord långpanna. Blanda ihop ingredienserna till strösslet. Strö detta över den ogräddade kakan.
Grädda kakan i 200° tills den får vacker färg

Receptet är från Inger Dybedahls hemsida



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N