Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Filmjölkslimpa med banan (1 bröd)

Filmjölkslimpa med banan

5 dl ljust lantbrödsmjöl
1/2 dl krossad råg
1/2 dl krossat vete
1 dl vetekli
1/2 dl solroskärnor
2 tsk salt
1/2 msk bikarbonat
5 dl filmjölk
1 halvmogen banan

Blanda alla torra ingredienserna i en skål. Tillsätt filmjölken och sist den mosade bananen. Häll smeten i en lätt smord avlång form, ca 1 1/2 liter. Grädda i nedre delen av ugnen, 175 grader, ca 1 tim. Låt brödet stå några min i formen innan det stjälps upp och får kallna på galler.

Receptet är från Buffé nr 3 2003



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N