Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Edebokaka i långpanna

Edebokaka i långpanna

7 dl vetemjöl
200 g smält margarin
2 ägg
2 dl socker
1 ½ tsk bakpulver

Efter gräddning
2 dl mjölk
russin
socker

Sätt ugnen på 225°. Vispa ägg och socker luftigt. Häll i det avsvalnade margarinet och blanda i mjöl och bakpulver. Grädda kakan 20 min. Ta ut formen och häll mjölken över den heta kakan, strö över tätt med russin och strösocker. Låt kakan svalna och skär den sedan i fyrkanter. Den ska bakas i smord och bröad långpanna.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N