Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Ananaskaka i långpanna

Ananaskaka i långpanna

2 ägg
2 ½ dl socker
1 ½ dl kallt vatten
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
3 dl krossad ananas

Glasyr
2 msk smör
1 dl socker
1 ägg
1 ½ dl Cocosflingor
2 tsk vaniljsocker

Vispa ägg och socker pösigt. Späd med vatten och blanda i mjöl och bakpulver. Häll smeten i smörad och bröad långpanna och grädda kakan ca 20 min i 200°. Gör under tiden glasyren. Smält smöret och blanda i övriga ingredienser. Glasyren ska sjuda, inte koka. Ta ut kakan, bred över den krossade ananasen och häll över glasyren. Grädda kakan några min till. Skär den i fyrkanter och servera kakan när den svalnat.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N