Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kasslerpanna med ananas (4 port)

Kasslerpanna med ananas (4 port)

500 g kassler
1 burk (225 g )ananas
1 burk (300 g) tomatsoppa (jag kör med campbells)
1 dl vispgrädde
1 tsk soja
1 vitlöksklyfta
1 bit (10 cm) purjolök
1 krm curry
1 krm rosmarin
1 tsk svartpeppar

Skör kasslern i cm-tjocka skivor. Varva kassler och ananasringar i en traktörpanna. Rör ut tomatsoppan med grädden, sojan och kryddorna. Slå blandningen över kasslern. ANsa och finstrimla purjon. Strö den överst i pannan. Låt alltsammans puttra 10-15 min. Servera kokt ris och grönsallad till.

Ät och njut!



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N