Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kycklingfilé med aprikosglaze (8 port)

Kycklingfilé med aprikosglaze (8 port)

1 kg kycklingfilé 16 lårfiléer
100 g torkade aprikoser
olivolja till pensling
salt
nymalen svartpeppar

Aprikosglaze
1 dl aprikospuré (barnmat)
1 dl sweet chili sauce
3 msk kokos


Dela filéerna i 16 bitar. Strimla aprikoserna. Fördela dem på kycklingfiléerna. Rulla ihop så att de försluts och trä upp på dubbla spett.
Rör ihop ingredienserna till glazen. Pensla kycklingen med olivolja, salta och peppra. Grilla i ca 20 minuter, vänd då och då. Skär ett snitt och se om klar saft rinner ut, då är de färdiga. Pensla på glaze mot slutet av grillningen.

Receptet är från Buffé nr 7 2002



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N