Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Nubbesallad

Den här brukar jag ha som förrätt eller på en buffé.

2 burkar a 200 gram matjesill
1 dl majonäs
1½ dl gräddfil
4 msk kalles kaviar
1 st rödlök
1 dl purjolök
1 knippe dill
5 st kokta potatisar
peppar och salt

Skär potatisen i tärningar och matjesillen i bitar
finhacka rödlök och purjon
blanda majonäsen och gräddfilen
rör i lökarna och dillen, salta och peppra
sist röres potatisen och matjesillen i

Som förrätt lägger jag röran på kavring med salladsblad och dekorerar med dill och en limeskiva



evelina
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

Ibland är man hjärndöd!! :wink:





Har ändrat. Det ska vara 1 dl majonäs.

evelina



Ska det vara 1.5 dl gräddfil och 1 dl majonnäs?

Mia Ros





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N