Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Nubbesallad

Den här brukar jag ha som förrätt eller på en buffé.

2 burkar a 200 gram matjesill
1 dl majonäs
1½ dl gräddfil
4 msk kalles kaviar
1 st rödlök
1 dl purjolök
1 knippe dill
5 st kokta potatisar
peppar och salt

Skär potatisen i tärningar och matjesillen i bitar
finhacka rödlök och purjon
blanda majonäsen och gräddfilen
rör i lökarna och dillen, salta och peppra
sist röres potatisen och matjesillen i

Som förrätt lägger jag röran på kavring med salladsblad och dekorerar med dill och en limeskiva



evelina
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N