Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fyllda frallor (4 port)

Fyllda frallor 4 port

4 småfranska
4 ägg
100 g skivade champinjoner
100 g strimlad skinka
2 tomater

dela frallorna och Gröp ur bröden. Vispa äggen lätt. Blanda med champinjoner och skinka. Lägg blandningen i frallorna. Sätt in i ugnen, 250° ca 10 min. Servera med skivade eller klyftade tomater.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Fyllda frallor (4 port) | Recept | Smörgåsar | Varma

Har testat. Det var gott, kul med något annat än de "vanliga" varma smörgåsarna. Jag skar av hatten på frallorna och hade i fyllningen i där. Hackade tomaterna och blandade i dem. Tack för receptet :)


Visa artikel




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N