Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Rödkål

Rödkål

ca 5 personer
1 kg rödkål
1 stort äpple
1 gul lök
1½ tsk salt
3 msk sirap
1 msk ättiksprit och 1 dl vatten
3 msk margarin



Klyv kålhuvudet och strimla fint med en vass kniv alt. en osthyvel eller matberedare. Skala och kärna ur äpplena och klyfta dessa. Hacka löken och fräs kålen i margarinet. Tillsätt övriga ingredienser och när allt är omrört tilsätt ättika med vatten. Låt detta koka under lock på svag värme till den blir mjuk ca 1 timme. Rör då och då och smaka av. Kan värmas på.


Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N