Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Rödkål

Rödkål

ca 5 personer
1 kg rödkål
1 stort äpple
1 gul lök
1½ tsk salt
3 msk sirap
1 msk ättiksprit och 1 dl vatten
3 msk margarin



Klyv kålhuvudet och strimla fint med en vass kniv alt. en osthyvel eller matberedare. Skala och kärna ur äpplena och klyfta dessa. Hacka löken och fräs kålen i margarinet. Tillsätt övriga ingredienser och när allt är omrört tilsätt ättika med vatten. Låt detta koka under lock på svag värme till den blir mjuk ca 1 timme. Rör då och då och smaka av. Kan värmas på.


Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N