Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Räksouvlaki

Färska skalade räkor (de frysta är för vattniga)
Bacon i lösvikt (det plastade krymper för mycket och är svårt att hantera vid tillagningen)
Tunna grillspett av bambu
Slätbladig persilja

Linada in varje skalad räka i lite bacon och trä upp dem på ett spett (6-8 per spett)
Grilla (helst på träkolsgrill men gasgrill fungerar hjälpligt)

Servera med ris och persilja. Ev även lite Tzatziki.



Bengt Malmgren Malmgren
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N