Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Gubbalåda

Den här rätten brukar jag ha som vickning men kan naturligtvis ätas annars också.

12 st kokta potatisar
2-3 st gula lökar
2 msk margarin
4 st hårkokta ägg
2 askar a 125 g ansjovisfileér
1 dl hackad persilja
3 dl vispgrädde
½ dl chilisås
2 dl riven ost

Ugn 225 grader

Smörj en eldfast form.
Skiva potatisen och löken, fräs löken mjuk i margarinet.
Skär äggen i skivor och ansjovisen i bitar.
Varva potatis, lök, ägg, anjovis och hackad persija.
Vispa grädden och rör i chilisåsen och häll i formen.
Strö över riven ost och gratinera i mitten av ugnen ca 20 minuter tills lådan får fin färg.



evelina
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N