Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Varma delikatessbaguetter

4 minibaguetter
200 g marinerade kronärtsskockor
100 g marineade soltorkade tomater
100 g chevre
100 g parmaskinka
2 msk pinjenötskärnor

Sätt ugnen på 200°
Skär två sneda längsgående snitt på ovansidan av baguetterna så att ett v-format lock kan lyftas bort.
Dela skockorna och tomaterna i halvor.
Dela ost och skinka i mindre bitar.
Rosta pinjenötskärnorna i en torr, het stekpanna.
tryck ner skockor och tomater i böden.
Fördela resten i och över bröden.
Lägg på ugnssäkert fat. Vill de inte stå upp knyckla ihop ugnsfolie och använd som stöd.
Gratinera ganska högt upp i ugnen tills osten smälter och får fin färg.



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N