Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kesokaka med bärkompott

Kesokaka med bärkompott

250 g keso
½ dl sötmandel
2 ägg
2 msk socker
1½ msk vetemjöl
2 dl mjölk

Sätt ugnen på 175 grader
Skålla och hacka mandel grovt
Vispa ägg och socker. Blanda i mjöl, mjölk, keso och mandel
Häll smeten i en vid smord och ugnssäker form
Grädda i mitten av ugnen i 45 minuter


Bärkompott:

½ liter färska eller djupfrysta bär t.ex. hallon eller jordgubbar
2 dl röd saft
4 dl vatten
3 msk potatismjöl


Lägg bären i en skål. Blanda saft, vatten och potatismjöl i en kastrull.
Rör om och låt det koka upp. Häll blandningen över bären
Servera kompotten avkyld till kesokakan



SOFIE24
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N