Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kycklingfilé med mustig currysås

Till ca 6 personer:
6-8 stora kycklingfiléer bryns så att de får fin färg i en hög järngryta sedan sänks värmen till 2 och man till sätter
1 dl balsamvinäger
1/2 dl fin soya (drygt)
och allt får sjuda under lock i 30-40 minuter

50 gr smör smältes i en tjockbottnad kastrull och får sjuda på svag värme i 10 minuter med 1 påse saffran
Botten red såsen med ½dl vetemjölk, vispa ordentligt
3 dl vispgrädde
1 dl vitt vin
1 dl av skyn i kycklinggrytan
späd ev med mjölk vid behov
Smaka av såsen med curry

Serveras med jasmin eller saffransrid



Husmor
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N