Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Matig Kycklingpaj

KYCKLINGPAJ

4 pers.

1 st färdigkavlad smördegsplatta
vispat ägg till pensling

Fyllning

1 burk Creme fraiche
1 ½ dl Vispgrädde
1 ½ msk Söt senap
1 burk Böngroddar
1 st Röd paprika
1 st Grön eller gul paprika
1 burk Champinjoner med spad ca 1 dl.
1 st Grillad kyckling i bitar
Lite chilisås
Curry
Salt
( lite idealmjöl )
Riven ost ovanpå

1.
Klä en eldfast form med smördegsplattan. Pensla kanten med ägg och förgrädda i ugnen 225 grader i ca 15 min. (man kan också ha aluminiumfolie på kanterna vid förgräddningen)
2
Till fyllningen blandar man grädde, creme fraiche och senap i en kastrull och låter det sjuda en liten stund. Tillsätt böngroddar, hackad paprika och champinjonerna.
3
Rensa kycklingen och skär den i mindre bitar och blanda ner i fyllningen. Krydda.
4
Häll fyllningen i smördegsskalet och gratinera i ugnen i 225 grader ca 20 – 30 min.
Servera med en sallad.



Eva St
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N