Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Gratinerad Rigatoni med fyra ostar Rigatoni Quattro Formaggi



Gratinerad Rigatoni med fyra ostar
4 portioner
Tid: 20 minuter

Ingredienser:
400 g Barilla Rigatoni
5 dl grädde
1 krm grovmalen svartpeppar
1 krm salt
75 g Gorgonzola i 1x1 cm bitar
75 g Parmesan, riven
75 g Talleggio i 1x3 cm bitar
75 g Provolone i 1x3 cm bitar

Gör så här:
Sätt ugnen på 240ºC grillvärme. Koka Rigatonin enligt anvisningar på paketet. Värm grädden i en stekpanna, vispa ner salt och peppar. Koka upp grädden och låt den reduceras till hälften genom att låta den koka på medelvärme. Blanda ner pastan i grädden. Blanda ner Parmesan och några bitar av Gorgonzola, Talleggio och Provolone, spar lite till gratinering. Rör tills osten smälter. Lägg upp pastan i portionsskålar. Lägg resterande ost utspridd på toppen, toppa med Parmesan. Gratinera i ugnen tills den osten smält och blivit gyllenbrun, cirka 5-7 minuter.

Tips! Det går givetvis även utmärkt att tillaga denna rätt i en stor ugnsform!




 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N