Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Farfalle Integrale Ciccia e Noci



- Farfalle Integrale med salsiccia och valnötter

4 portioner
Tid: 25 minuter

Ingredienser:
400 g Barilla Farfalle Integrale
50 g smör
400 g salsiccia (italiensk korv), skuren i 3 cm långa bitar
100 g valnötter
200 g kronärtskockshjärtan inlagda i olja
5 stjälkar bladpersilja, grovhackad
½ klyfta vitlök, skivad
8 soltorkade tomater inlagda i olja, tunt strimlade
3 dl grädde

Gör så här:
Smält smöret, stek salsiccian halvfärdig. Lägg i valnötterna och stek klart, cirka 5 minuter.
Använd en annan stekpanna och lägg ner bladpersilja och kronärtskockshjärtan i sin olja,
alternativt ½ dl olivolja. Stek tills kronärtskockorna fått fin färg, cirka 4 minuter. Lägg i
vitlök, stek ytterligare en minut. Addera soltorkade tomater i salsicciablandningen och häll på
grädde. Koka upp och låt koka cirka 3 minuter. Dela kronärtskockorna på hälften och blanda
ner i salsicciablandningen. Koka pastan enligt anvisningar på paketet och blanda med
salsiccian och kronärtskockorna.




 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N