Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Stugans snabbullar ca 20 st

5 dl vetemjöl
2 1/2 tsk bakpulver
1 dl strösocker
1 tsk malen kardemumma
100 g margarin
1 ägg 2 dl mjölk
1 uppvispat ägg till pensling och pärlsocker
Gör så här.
1. Blanda de torra ingredienserna i en skål och arbeta in fettet.
Vispa upp ägg och mjölk och rör ner det i skålen.
2. Ställ ut formar på en plåt. Sätt ugnen på 225 grader.
Klicka smeten i formarna.
3. Pensla bullarna med ägg, strö på pärlsocker.
Grädda dem fint ljusbruna 10-15 minuter.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N