Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Hara Chicken Tikka

Hara Chicken Tikka 3 port.


Ingredienser:

500 g kycklingfilé
Marinad 1:
2 msk färsk ingefära, riven
2 vitlöksklyftor, pressade
2 msk färskpressad citronsaft
salt
Grön Chutney:
80 g färsk koriander
20 g färsk mynta
1 grön chilifrukt
2 vårlökar
2 msk färsk ingefära, finriven
2 vitlöksklyftor
3 msk olja
Marinad 2:
½ dl naturell yoghurt
2 krm cayennepeppar
2 tsk spiskumminfrön, rostade
2 msk olja
2 tsk Garam Masala
salt


Gör så här:

1. Skär köttet i ganska stora tärningar.

2. Blanda den första marinaden och marinera kycklingen i 15 minuter.

3. Under tiden mixar du ingredienserna till chutneyn till en jämn smet.

4. Blanda den andra marinaden och blanda sedan ner den gröna chutneyn i marinaden. Lägg i kycklingen och ställ kallt i ett par timmar.

5. Stek kycklingen i ugn på 180˚ tills genomstekt.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N