Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Masala Fisk

Masala Fisk 4 port.


Ingredienser:

675 g vit fiskfilé (tex torsk)
4 msk vinäger
1 tsk chilipulver
50 g färsk ingefära, hackad
2 vitlöksklyftor, hackade
2 msk citronjuice
100 g kikärtsmjöl
olja till fritering
citronklyftor till garnering
färsk persilja, hackad


Gör så här:

1. Skär fisken i 2½ cm x 7½ cm bitar och lägg i en skål med vinägern. Blanda väl och låt dra i 30 minuter.

2. Häll av vinägern i mixern. Tillsätt chilipulver, ingefära, vitlök och citronjuice. Blanda tills slät.

3. Häll blandningen över fisken och marinera i 4 timmar.

4. Värm oljan till 180˚. Ta ur fisken ur marinaden och blanda i kikärtsmjölet i marinaden. Blanda väl, häll i lite vatten om det behövs.

5. Doppa fisken i mjölblandningen och fritera tills gyllenbrun.

6. Servera med en citronklyfta och lite hackad persilja.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N