Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Gratinerad fläskfilé

GRATINERAD FLÄSKFILÉ

8 portioner

1 - 1,2 kg fläskfilé
2 msk smör eller margarin
salt, peppar
400 g färska champinjoner, gärna små
1 - 2 röda paprikor
4 - 5 dl vispgrädde
1 dl chilisås
2 dl riven ost

Putsa köttet och skär det i cm-tjocka skivor. Bryn i matfett, krydda med salt och peppar och lägg över på ugnssäkert fat.

Ansa svampen, dela champinjonerna om de är stora och bryn dem i stekpannan. Skölj, kärna ur och strimla paprikan. Lägg svamp och paprika över köttet.

Blanda grädde och chilisås, häll det över köttet och strö över ost. Gratinera i 225° ca 10 minuter eller tills rätten är riktigt het och har fått fin färg.

Servera med kokt potatis och grönsallad.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N