Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Charlottes köttgryta

CHARLOTTES KÖTTGRYTA

4 portioner

400 g magert bogfläsk
1 ½ tsk salt
½ krm vitpeppar
1 msk smör eller margarin
2 medelstora purjolökar
½ burk paprikasallad
½ burk jordärtskockssoppa (eller pulversoppa)
1 krm rosmarin


Skär fläsket i strimlor och krydda med salt och peppar. Bryn det i matfettet i en stekgryta. Skölj purjolökarna och skär dem tvärs över i bitar på ca 3 cm. Blanda purjon med fläsket i grytan och låt dem fräsa med en stund.

Lägg i paprikasalladen och rör ned jordärtskockssoppan. Låt alltsammans sjuda 10 – 15 minuter. Smaka av med rosmarin.

Kokt potatis och grönsallad med citronsaft över smakar gott till.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N