Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Tompas Lyxpasta (4 Port)

Tompas Lyxpasta


4 Personer

500g Pasta Fusili
5 – 10 skivor Parmaskinka
2 förpackningar ICA handlarnas Fetaost (I olja och kryddor)
1 liten burk gröna oliver (med pimento)
1 burk soltorkade tomater
1 burk röd pesto
1 burk grön pesto
Grovmalen svartpeppar
Salt
Olivolja


Gör så här:
Koka pastan
Skär parmaskinkan i små fyrkantiga bitar och lägg den i en skål. Dela oliverna i 2 delar och lägg dem tillsammans med skinkan.
Strimla de soltorkade tomaterna i små bitar och lägg ner i skålen. Häll ner fetaosten tillsammans med marinaden i skålen.
Salta och peppra samt slå på en skvätt olivolja. Blanda runt allt ordentligt.

Nu borde pastan vara färdigkokt.
Slå ner pastan i en stor skål och blanda därefter ner de övriga ingredienserna.
Servera innan fetaosten hinner smälta i pastan.
Blanda röd och grön pesto efter tycke och smak på tallriken.

Tips på dryck:
Beringer Founders Estate Zinfandel (Systembolaget nr 6718) 105:- USA



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N