Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

hemmagjorda lasangeplattor

Jag har tidigare gjort min egen pasta med receptet:
4dl druvvetemjöl
1-2 ägg
ca 2dl vatten
och salt efter smak

nu har inte resultatet varit alltid den bästa då pastan kladdar ihop sig rejält när det är dags att skära upp den och koka den, så jag behöver tåd med två saker... 1.finns det ett bättre recept eller särskild tillvägagångsätt för att pastan inte ska bli kladdig som lim? 2.hur ska jag göra för att kunna använda den som lasangeplattor, lasangeplattor är ju torra när man köper dem i butik så jag vet inte riktigt hur man ska göra om man gör dem själv...

Tacksam för hjälp!



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N