Koktider för grönsaker :


Adzukibönor
Black eye
Blomkål
Bondbönor
Borlottibönor
Broccoli
Bruna bönor
Bruna linser
Brysselkål
Brytbönor (haricots verts)
 
Flageoletbönor
Foul medames
Fänkål
Grön sparris
Gröna linser
Gröna ärter
Grönkål
Gul lök
Gula linser
Gula ärter
 


Framåt Sista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 


Koktid för olika grönsaker
Koktiden varierar på vilken grönsak som tillagas, på användningsändamål, om varan skurits i mindre bitar och på personlig smak. Angivna tillagningstider är bra att utgåifrån och sedan anpassa till din egen smak.




Utländska rätter top 10:

 

  1. Peking soppa
  2. Kyckling med cashewnötter (Gai Pad Med Mamuang) (4 port)
  3. Kinamat
  4. Japanska efterrätter
  5. Tom kai gai ( kycklingsoppa med kokosmjölk )
  6. Sushivinäger
  7. Pad Grapao med kyckling
  8. Strimlad biff med krämig kokosmjölk
  9. Paneng Gai (4 port)
  10. chicken thai pasta

Övriga recept top 10:

 

  1. Gamla Recept- Istersmör / Schmaltz
  2. Friterade- äppelringar kycklingvingar bananer räkor scampi
  3. Spagettilåda
  4. Granskottssirap
  5. Friterade Lökringar
  6. Nyttig frukost???
  7. Länk till sida med kalastips
  8. Bondbönsvälling
  9. Jamaica Special - härligt på barnkalas
  10. enkelt-snabbt
 



Snapsvisor till kräftskivan, julbordet, midsommar & andra fester   ->