Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Currykyckling

2-3 portioner

2 kycklingfiléer
1 gul lök
1 msk olja
½ tärning hönsbuljong
1 dl vatten
½ röd paprika
½ dl matlagningsgrädde
1 tsk curry
paprikapulver
salt
peppar

Skala och finhacka löken. Skär upp kycklingen i mindre bitar.
Värm olja i gryta och fräs löken mjuk.
Strö över curryn och bryn en stund. Lägg i kycklingen i curryblandingen och låt den få färg.
Smula över buljong och slå på vatten. Låt småputtra i ca 5-10 min.
Kärna och strimla paprika.
Tillsätt grädde till kycklingen, och rör sedan ner paprikan. Låt småputtra ca 5 min.
Smaka av med salt, peppar och paprikapulver.
Servera med kokt ris.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N