Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Murkelsås

Det här behövs:

25g torkade murklor
1/2 gul lök
2 msk smör
1 1/2-2 msk vetemjöl
1 dl köttbuljong
1 dl vitt vin
3 dl vispgrädde
1-2 tsk salt
1/2 tsk vitpeppar

Gör så här:


Blötlägg murklorna i rikligt med vatten i 1 timme.
Låt murklorna rinna av.
Koka murklorna i 10 min.
Häll bort spadet.
Finhacka lök och murklor.
Fräs lök och murklor i smöret.
Strö över mjölet occh späd först med buljong och vin, oc därefter med grädde.
Låt det koka i 10 min och smaksätt sedan med salt och peppar.



oldwolfie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N