Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Enkel fisksoppa 4 port

Tillagningstid ca 15 min

1 purjolök
smör eller margarin
1½ msk vetemjöl
1 l fiskbulong (tärning)
2-3 kokta potatisar
1 paket djupfryst torskfilé, ca 300g
ca 300 g djupfrysta soppgrönsaker
salt
peppar
finhackad persilja

Ansa och strimla purjolöken.
Fräs den mjuk i lite fett i en kastrull.
Strö över mjölet och rör om.
Späd med buljung och låt koka upp under omrörning.
Skala och skiva potatisen.
Skär fiskblocket i jämna små tärningar.
Tillsätt fisk, potatis och grönsaker i buljongen.
Låt koka på svag väme ca 5 min
Smaka av med salt och peppar.
Strö i rikligt med persilja.



brittmarie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N