Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Gotländsk jordgubbs omelett

3 hela ägg
Smör
4 msk strösocker
4 msk punsch
200g jordgubbar

Knäck äggen i en skål och slå dem tills de skummar. Tillsätt punschen och strösocker under fortsatt omröring. Värm upp smör i en panna och häll i de vispade äggen, forma en omelett på vanligt sätt samt lägg i jordgubbarna innan du viker ihop omelleten. Låt den stå en minut på mycket svag värme. Lägg upp omelleten på ett avlångt serveringsfat och garnera med jordgubbar. Kan ätas både varm och kall.

Recept från Gotlandsägg



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N