Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Hickory och whiskeymarinad

1 gul lök, hackad
3 msk whiskeyessens el. whiskey
2 vitlöksklyftor, pressade
1 tsk hickoryessens
2 msk tomatpuré
1 msk vitvinsvinäger
2 dl rapsolja
1 tsk farinsocker


Blanda samtliga ingredienser i en skål. Lägg ner köttet och låt marinera minst en timme i kylen.

Blanda samtliga ingredienser i en skål. Lägg ner köttet och låt marinera minst en timme i kylen.



brittmarie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N