Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

ORIENTALISK GRISFILÉ

ORIENTALISK GRISFILÉ

600 gram fläskfilé
2 matsked margarin
1 tesked salt
1 kryddmått peppar
2 tesked curry
2 matsked mjöl
2 deciliter gräddfil
1 stycken purjolök
2 stycken bananer
1.) Skär köttet i skivor.
2.) Bryn det i margarin.
3.) Lägg upp köttet på ett ugnssäkert fat med
kanter. Krydda med salt och peppar.
4.) Fräs margarin och curry i en kastrull.
5.) Rör ned mjölet och späd med buljong och gräddfil.
Låt såsen koka några minuter.
6.) Sätt ugnen på 200 ¤
7.) Ansa och skölj purjolöken. Skär den i tunna ringar.
Fördela dem på köttet.
8.) Skala bananerna och skär dem i skivor. Fördela
över köttet.
9.) Häll på såsen och låt rätten få färg i ugn i ca 15 minuter.
Servera med kokt ris och grönsallad med gurka i.
4 portioner



Husse
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N